• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

Roletne i komarnici


Alu i Pvc roletne na gurtnu ili elektromotor putem daljinskog ili prekidača

Aluminijumske roletne za prozore i vrata obezbeđuju zaštitu od svetla, atmosferskih uticaja i provale. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna) ili pomoću elektromotora na prekidač ili pomoću daljinske komande. Za zahtevnije korisnike, možemo ponuditi i module koji vremenski regulišu podizanje i spuštanje roletni u određeno doba dana kako biste eventualno zavarali provalnike. Ne rđaju i ne menjaju boju jer je konstrukcija roletne napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja. U ponudi imamo roletne različitih boja i dezena. 

Veliki izbor boja i dezena roletni, prekidača, daljinskih i ostale opreme
Pvc roletne
se prave u različitim modelima, daleko su pristupačnije po ceni od aluminijumskih uz približan kvalitet i dugotrajnost. Otvaraju se ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna) ili pomoću elektromotora na prekidač ili pomoću daljinske komande. Za zahtevnije korisnike, možemo ponuditi i module koji vremenski regulišu podizanje i spuštanje roletni u određeno doba dana kako biste eventualno zavarali provalnike. 

Aluminijumski komarnici idealna zaštita od insekata

Komarnici
su projektovani kako bi vas štitili od insekata. Oni su zdrava i trajna zaštita od komaraca i ostalih insekata. Mreža za komarnike je napravljena od aluminijuma i otporna je na atmosferske uticaje, ne rđaju i ne menjaju boju. Konstrukcija komarnika je napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja. Komarnik se smešta u kutiju sa roletnom ili u zasebnu kutiju tako da je apsolutno neprimetna i lako dostupna za upotrebu. Komarnici se proizvode u različitim bojama i dezenima. 

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest