• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

O aluminijumskoj stolariji:

Ukoliko vam treba čvrsta, postojana i lagana stolarija kojom ćete pokriti veće površine, u najvećem broju slučajeva ćete se odlučiti za aluminijumsku stolariju. Aluminijumska stolarija je idealna za stambene prostore, poslovne, izloge i zastakljivanja terasa i lođa. Pored pouzdanosti i odlične izolacione sposobnosti, ona pruža i estetski doživljaj jer oštre i jasne linije kao i visok stepen završne obrade pružaju moderan izgled i luksuzan stil vašem objektu. Vrata i prozori se mogu praviti od eloksiranih ili plastificiranih profila, sa ili bez termo prekida, od različitih debljina profila, broja komora itd. Savremen izgled i mogućnost kombinacije i izbora različitih profila u smislu geometrijskog izgleda, površinske zaštite i dizajna omogućila je široku primenu aluminijumske stolarije kako u individualnoj stambenoj gradnji tako i u visokogradnji a najviše u gradnji poslovnih i industrijskih objekata. 

Alumil M 11000 profil sa termoprekidom
Alumil sistem sa termoprekidom M11000 sa okovima Stublina 
Među najmodernijim sistemima profila sa termičkim prekidom za prozore izdvaja se najpopularnija ALUMIL-ova serija na domaćem tržištu. Besprekorno izrađena do poslednjeg detalja, serija 11000, jedinstveno elegantna i fleksibilna sa modernim i trajnim dizajnom. Prateći evropske kriterijume kvaliteta, pokriva sadašnje i buduće načine rada vrata i prozora. Zasniva se na krilu širine 78mm i termičkim prekidom od poliamida širine 24mm. Odlična zvučna izolacija (do 52dB) Dostupno u raznim bojama i dezenima. 
Alumil sistem hladni 9400 aluminijumski prozori
Alumil sistem hladni 9400 sa okovima Stublina
Aluminijumska stolarija i prozori bez takozvanog termoprekida se uglavnom koriste za ostakljivanje unutrašnih elemenata, za ostakljivanje objekata gde nije bitna termo izolacija profila kao i gde su spoljna i unutrašnja temperatura prilično jednake.U našoj ponudi se nalaze profil Grčke kompanije "Alumil" M9400 Softline.Ovaj profil je sertifikovan za kvalitet nepropustljivosti vazduha i vode kao i za kvalitet zaptivanja od strane IFT Rosenheim. Dostupno u raznim bojama i dezenima. 

Etem aluminijumski profil, E41 Niovi, E1000 Alcione, E19 Danai

Etem aluminijumski profil sa Stublina okovima:
E41 Niovi, E1000 Alcione, E19 Danai. 

Jedan od najboljih okretno nagibnih sistema nove generacije sa pionirskim dizajnom i perfektnim osobinama termo i zvučne izolacije (poliamid neravnomerne debljine od 24mm – 30mm). 
Zahvaljujući velikom izboru profila, zaobljenog i pravog oblika pokriva sve estetske i funkcionalne potrebe. Specijalnu karakteristiku sistema predstavlja mogućnost proizvodnje okretno nagibnih vrata i prozora korišćenjem profila 'skrivenog' krila. Kod kompleksnih konstrukcija fiksnih i okretno nagibnih ne postoji vidljiva razlika, gledano spolja estetski rezultat ostaje nepromenjen. U skladu sa mišljenjem nadležnih Instituta sistem daje savršene rezultate u oblastima redukcije buke, vodonepropustljivosti i termoizolacije. Dostupno u raznim bojama i dezenima. 

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest