• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Sigurnosna protivprovalna vrata

Sigurnosna protivprovalna vrata Beograd

Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo sigurnosna protivprovalna vrata zavidnog kvaliteta i pristupačne cene. U današnje vreme sigurnost i intima uz moderanu arhikteturu vašeg stambenog prostora jako je važno za ugodan boravak u vlastitom stambenom prostoru. Ulazna protivprovalna sigurnosna vrata doprinose osećaju sigurnosti, a zvučna i toplotna izolacija dodatno intimizuje vaš stambeni prostor. 
Sigurnosna protivprovalna vrata

U ponudi se nalaze ulazna protivprovalna vrata različitih dimenzija, dizajna i dekora. Imamo leva i desna, jednokrilna i dvokrilna sa različitim opcijama brava i kvaka po izboru. U galeriji fotografija možete pogledati i neke od modela koji su dostupni na tržišu. Naše stručno osoblje će vam pomoći da odaberete model prema vašim potrebama i željama. 

sigurnosna protivprovalna vrata moderan dizajn

Ukoliko stara vrata ne odgovaraju standardu novih vrata koja ugrađujemo, majstori će na licu mesta prilagoditi otvor. Ugradnja u proseku traje od 4-6 sati. Završni radovi popravljanja oštećenja zida oko vrata posle ugradnje nisu uračunati u cenu i oni se naplaćuju dodatno po važećem cenovniku. 
moderna sigurnosna protivprovalna vrata
Ako dođe do bilo kakvog problema u funkcionisanju vrata, naši majstori će u najkraćem roku doći i rešiti problem. U slučaju potrebe za hitnom zamenom starih vrata usled provale, naši majstori će u najkraćem roku izaći u susret i zameniti vrata novim protivprovalnim vratima. 

Presek sigurnosnih protivprovalnih vrata
Ako želite da povećate sigurnost vaše kuće, stana ili poslovnog prostora, preporučujemo i ugradnju alarma sa dojavom, nadzorne kamere sa snimanjem i pristupom putem interneta. Postoji puno modela sigurnosnih brava na otisak prsta ili karticu. 
Alarmi, nadzorne kamere i sigurnost vaše kuće, poslovnog prostora

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest