• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

Servisiranje i održavanje

piktogram servisiranje Servisiranje i održavanje prozora je u principu jako jednostavan proces koji možete i sami raditi. Posle ugradnje stolarije, potrebno je skinuti zaštitne folije u roku od 15 dana sa površina kako se one ne bi pod dejstvom sunca zalepile. Povremeno je potrebno prebrisati prozore magičnom krpom blago navlaženom sa vodom ili blagim deterdžentom. 

Nikako nije preporučljivo strugati ih kuhinjskom žicom ili grubom stranom sunđera kako se nebi oštetila površina plastike ili plastifikacija stolarije. Nemojte nikada koristiti za brisanje stolarije sredstva poput razređivača ili neke druge jake hemije. 

Gumice za zaptivanje prozora bi mogli namazati glicerinom koji se kupuje u apotekama i na taj način im poboljšati funkcionalnost. Okovi se mogu po potrebi podmazati silikonskim sprejom. 

Ukoliko dođe do bilo kakvog nepravilnog rada stolarije, potrebno je nazvati servisnu službu kako bi se problem otklonio u što kraćem periodu i na taj način izbegla veća oštećenja stolarije.  

Ako dođe do bilo kakvog problema u funkcionisanju sigurnosnih vrata, naš serviser će u najkraćem roku doći i rešiti problem. Od 0-24 sata dostupan putem telefona: 0612362295

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest