• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 12 gostiju i nema prijavljenih članova

Segmentna garažna vrata

Segmentna Garažna Vrata Beograd

Segmentna garažna vrata Pvc Pro Mont Beograd Sekcijska - segmentna garažna vrata 

U ponudi se nalaze garažna i industrijska termo izolirana segmentna vrata. Funkcionišu po principu kretanja termoizoliranih panela po čeličnim vođicama iz vertikalnog u horizontalni položaj pomoću prenosnog mehanizma pokretanog od strane specijalizovanog motora. Ugradnjom motora i automatike, dobijamo savršena vrata sa daljinskom komandom i odličnom termoizolacijom. Ugrađujemo renomirane motore Somfy i Acm na koje dajemo petogodišnju garanciju. Uz garažna vrata je moguće instalirati automatsku rasvetu, sigurnosne senzore i alarm. 

Segmentna garažna vrata sa motorom, daljinskim i panelom

Segmentna Garažna vrata presek panela i dezen Svi paneli imaju podužna ojačanja i aštitu protiv priklještenja prstiju. Vrata se izrađuju u raznim bojama, dezenima i veličinama. Najzastupljenije su bela i svetlo siva, a moguće je poručiti u raznim dezenima prirodnog drveta. Segmenti mogu biti ravnih površina, pomorandžine kore, reljefnih sa pravougaonim udubljenim oblikom kao i vertikalnim prozirnim (panorama) elementima. U slučaju potrebe u vrata većih dimenzija mogu da se ugrade vrata za pešake. Paneli su izrađeni od galvanizovanog, pa plastificiranog čeličnog lima sa reljefnom ornamentikom, međusobno ispunjeni poliuretanom debljine 42 mm, tako da paneli obezbeđuju dobru izolaciju (koeficijent prolaza toplote k = 2,36 W/m2K).

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest