• Pvc i Aluminijumska Stolarija Beograd, Adaptacije Stambenog i Poslovnog Prostora
  • Klizna Stolarija Alumil i Etem
  • Alu i Pvc Roletne, Komarnici, Venecijaneri, Trakaste zavese
  • Sigurnosna Ulazna i Garažna Vrata
  • Zastakljivanje Terasa i Lođa
Previous Next
Proizvodi na akciji Ulaz za saradnike Kako uzeti mere Garancija i kvalitet Servisiranje i održavanje Kreditiranje Zatražite ponudu Ušteda energije potrebne za grejanje Pronađite nas na Fejsbuku!

5 posto popusta na upite preko mejla!

Zimska akcija tokom februara -25% popusta na PVC stolariju!

Web Dizajn pravljenje sajtova

Kredit za energetsku efikasnost Banca Intesa

Renoviranje i adaptacije stambenih i poslovnih prostora stanova

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Adaptacije stambenog i poslovnog prostora

Adaptacije stambenog i poslovnog prostora

Pošto u stanu provodimo veći deo vremena u životu, on treba da bude funkcionalan, udoban i oku ugodan. Veći deo vremena provodimo baš u dnevnoj sobi i tu treba staviti poseban akcenat pri uređenju enterijera. Dnevna soba bi trebala da bude što veća i prostranija, sa što većim prozorima kako bi je prirodno svetlo što više obasjavalo. Po mogućnosti dnevna soba bi trebalo da bude spojena sa trpezarijom i kuhinjom. Kuhinju opet možemo vizuelno odvojiti od dnevne sobe šankom ili nekom prozračnom policom na kojoj su zanimljivi detalji. Ako raspored prostorija nije takav, trebalo bi razmišljati o adaptaciji i preuređenju stambenog prostora u oazu mira i zadovoljstva u kome svako ima svoju sobu ili barem kutak prilagođen individualnim potrebama.

Adaptacija dnevne sobe sa kaminom

Dugački hodnici i pomoćne prostorije su odavno stvar prošlosti i treba ih uključiti u stambenu površinu a umesto njih osmisliti ugradne ormane do plafona sa kliznim vratima. Nikako ne treba zaboraviti na podno grejanje tamo gde je ono najpotrebnije a to su kuhinja i kupatilo. Ako menjamo kompletnu stolariju u stanu, zadovoljstvo je staviti klizna vrata na terasu umesto starih i na taj način vizuelno dobiti mnogo veći prostor. Kod odabira podnih obloga treba voditi računa o njegovom kvalitetu i dugotrajnosti jer je to jedna od najskupljih investicija ako se ne uradi kako treba. Kod odabira boja, ako su u pitanju manje prostorije, treba se odlučiti za belu boju koja vizuelno znatno povećava prostor. 

Adaptacije stanova i kuća, krečenje

Visinu estetskog doživljaja kao i meru udobnosti možemo regulisati na razne nacine. Funkcionalnost, većim delom zavisi o preciznom poštovanju određenih normi.
Da bi nešto bilo funkcionalno na prvom mestu mora da bude ispravno urađeno, počevši od pravilnog rasporeda i veličine prostorija, preko instalacija, podnih obloga do osvetljenja bilo dnevnog ili rasvete.

Moderna bela kuhinja visoki sjaj, izrada po meri

Kompletna adaptacija nekog prostora je obiman, zahtevan i vrlo odgovoran posao.
Svaki dobro organizovan posao kreće od pažljivog planiranja i konsultacijama koje skraćuje trajanje samog izvođenja jer se unapred predviđaju, dogovaraju i rešavaju eventualni problemi.
Dobro planiranje omogućava uvid u troškove i pravovremene odluke o obimu adaptacije a samim time daje rezultate kvalitetom obavljenog posla i poštovanjem rokova u realnim granicama. Takvo planiranje izvodljivo je jedino uz obostranu iskrenost i poverenje. 


Više o našim uslugama možete pročitati Ovde:

Sigurnosna protivprovalna vrata sa ugradnjom i garancijom

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxPinterest